Tgrt Haber
13 Haziran 2017 16:14

Cem Küçük: Fatih Altaylı bildiklerini anlatmazsa 10,5 yıl ile yargılanacak

Fatih Altaylı'nın “12 ByLock’çu vali” yazısı ile ilgili olarak savcılığa verdiği ifade Medya Kritik'te ele alındı.

Cem Küçük: Fatih Altaylı bildiklerini anlatmazsa 10,5 yıl ile yargılanacak
fatih altaylı, medya kritik,

Fatih Altaylı'nın adliye koridorlarına girdiği andan ve çıktığı ana kadar bildiğini belirten Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Altaylı'yı sigaya çektiler. Altaylı'nın dün şüpheli sıfatıyla ifadesi alındı. Altaylı, bildiklerini anlatmadı. Bu yazdığın 'Savcı kimdir?' dediler. cevap veremedi. Başsavcı vekilimiz, 12 vali ve 1800 defa mesajlaşan valiyi ısrarla sordu. Bu gibi adamlar özünde korkak adamlardır. Altaylı'da 'Yoktur' diye cevap verdi. Savcımız, 'bu bilgiler nereden geldi?' diye sorunca da 'ben bu bilgiyi duydum' diye cevap veriyor. Peki suçu kime atıyor. Habertürk haber müdürü Zülfikar Ali Aydın'a suç atıyor. Ben bu isimden duydum diyor'' diye konuştu.

CEM KÜÇÜK: FATİH ALTAYLI'YI HSK DA ÇAĞIRACAK!

Altaylı'nın yazdığı yazıyı ciddiye almadıklarını belirten Küçük, ''Altaylı'yı HSK'da çağıracak. Habertürk haber müdürü Aydın'ı da belki çağırmış olabilirler. İstanbul Cumhuriyet Başsavcımız çağıracak ve doğru bilgi vermezlerse haklarında 10,5 yıl dava açılacak'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...