Tgrt Haber
09 Haziran 2017 16:19

Cem Küçük: Fatih Terim, Bilal Meşe'ye etki ediyor!

Fuat Uğur ve Cem Küçük, Makedonya maçı sonrasında Milli Takım uçağında Bilal Meşe'ye saldıran ve Fatih Terim ile görüşerek gönderilen kaptan Arda Turan Milli Takım kariyerini sonlandırması ve Turan'a destek veren Rıdvan Dilmen'in açıklamaları Medya Kritik'te ele alındı.

Cem Küçük: Fatih Terim, Bilal Meşe'ye etki ediyor!
medya kritik,

Arda Turan'ın ve Rıdvan Dilmen'in Referandum'da 'Evet' demeleri 'Size pahalıya mal olacak' diye birilerinin aklının köşesinde kaldığını belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Fırsatı kollamışlar. Arda bu fırsatı onlara verdi. Bilal Meşe'ye, kendisine her gün hakaret eden, neredeyse küfürlere varacak sözler sarf eden bir adama kendisini tutamayarak küfür etti. Çok yanlış bir şey yaptı. Sonuç itibari ile bunların elinede gereken fırsatı vermiş oldu'' diye konuştu.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen ve Barcelona'lı oyuncu Arda Turan hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Büyük yıldızları ve büyük futbolcuları yönetmeyi bilmek lazım. Kişisel gelişimde Mozart örneği verilir. Mozart bütün zamanların en büyük dehalarından birisidir. Adam 36 yaşında delirerek öldü. Mozart'ı toplum anlayamadığı için delirdi. Arda da Türk futbolunun en büyük fulbolcusu, Barcelona'da oynuyor, ötesi varmı bunun. Arda, yerelde kaldı. Barcelona'ya gidiyor, aklı burada. Aynı Fatih Terim'in 2000'li yıllarda Milan'a gidip aklının burada kalması gibi. Adam o gün hakkında ne yazmışlar diye bakıyor. Sen Barcelona'da oynuyorsun, dünyanın en iyi takımındasın baksana işine. Oradaki yaşantına, hayatına bak. Orada Ronaldo ve Messi hakkında ne yazılar çıkıyor adamlar etkileniyor mu? Rıdvan ve Turan'ın mental hocası da yok. Gazeteci Bilal Meşe, Terim'in adamıdır. Belli ki Terim, Meşe'ye etki ediyor. Prim konusunda Fatih Terim ve Arda Turan arasında bir sorun vardı. Meşe'de Terim'in ağzından yazılar yazıyordu. Medya, Fatih Terim'den korkuyor. Korktukları için de çok fazla bir şey diyemiyorlar'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...