Tgrt Haber
29 Mart 2017 14:10

Cem Küçük: FBI, Halkbank'ta çalışan herkesin bilgilerini tek tek çıkarmıştır!

Savcı Bharara'nın vekili New York Güney Bölge Savcısı Vekili Joon H. Kim tarafından gözaltına alınan Halkbank'ın Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Mehmet Hakan Atilla'nın tutuklanması Medya Kritik programında gündeme geldi.

Cem Küçük: FBI, Halkbank'ta çalışan herkesin bilgilerini tek tek çıkarmıştır!
medya kritik,cem küçük,fuat uğur,halkbankası,

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programının bugünkü konularından birisi olan New York JFK havalimanında işadamı Rıza Sarraf davasıyla ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla hakkında konuşan Gazeteci Yazar Cem Küçük ''Mehmet Hakan Atilla'yı 50 yılla yargılayacaklar. Mehmet Hakan Atilla'yı en başta bir eleştireyim. Senin ne işin var Amerika'da. Ben Halkbankası'nda memur olsam gitmem Amerika'ya. Devlet kayıtlarına göre, FBI 17-25 Aralık öncesi ve sonrasında Halkbank'ta kritik yerlerde çalışan herkesin bilgi notlarını almışlar. Ben buradan bütün Halkbank çalışanlarına sesleniyorum. Müdürlere değil sadece tüm çalışanlara, herkesin bilgilerini tek tek çıkarmışlar'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...