Tgrt Haber
18 May 2017 15:27

Cem Küçük: Fırat Çakıroğlu sahipsiz öldü

TGRT Haber'de ekranlara gelen Medya Kritik programında, Banu Güven'in Kemal amca ile yaptığı röportaj tartışıldı.

Cem Küçük: Fırat Çakıroğlu sahipsiz öldü
banu güven, kemal gün, fırat çakıroğlu, cem küçük, fuat uğur,

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur ve Gazeteci Yazar Cem Küçük, çocukları için eylem yapan Kemal amca ile röportaja giden Banu Güven hakkında açıklamalar yaptılar. İşte programda çarpıcı detaylara yer verilen röportaj konusu ve diğer gelişmeler;

"ÖLDÜRÜLENLERİ MASUM GİBİ TANITMAYI ANLAMAM"

Fuat Uğur yaptığı açıklamada şunları söyledi; Kemal Gün adlı bir 70 yaşındaki adam, 2 tane oğlu ikisi de DHKP-C'li. Küçük oğlu Çayan Gün ve büyük oğlu Murat Kasım 2016'da çatışmada öldürülmüş ve teröristler. Bu çatışmalar sırasında bunun dışında 12 teröristte öldürülmüş Tunceli kırsalında, şimdi bütün bunların kemikleri yani cesetlerinin kemiklerinin iadesini istiyor Kemal Gün, o da açlık grevi yapıyor. Banu Güven, gitmiş röportaj yapmış. Açlık grevindeki bir babayla yapılan röportajı ben anlarım da öldürülen çocuklarını masum gibi tanıtmayı ben anlamam' dedi.

"ROMANTİK SOLCU BUNLAR"

Gazeteci Yazar Cem Küçük ise konuya şu şekilde devam etti; Terörü övmek, teröristi övmek suçtur. DHKP-C bir terör örgütüdür ve teröristleri översen sen bunun karşılığını görürsün. Bu kafa nasıl bir kafa, terörü övüyor. 18 ay alan var, 9 yıl yatan var Batı ülkelerinde. İki tane DEAŞ üyesi açlık grevi yapacak ve bir tane akademisyen spiker gidecek onların yanına olur mu böyle şeyler? Romantik solcu bunlar hümanist takılıyorlar güya. PKK'nın şehit ettikleri için, DHKP-C'nin şehit ettikleri için bir şey yapmaz bunlar. Böyle de alçaklar, bu kadar da namussuzlar' dedi.

"BANU GÜVEN'İN AKLINA BUNLAR GELMEZ"

Cem Küçük'ün ardından tekrar söze giren Fuat Uğur şu şekilde devam etti; Böyle bir tercih gerçekten çok tuhaf. Sadece Türkiye'de mağdur olan canı yanan insanlar var. Şehit aileleri, Yasin Börü'ler, Fırat Çakıroğlu varken, çocuklarımızı dağa kaçırdılar diye açlık grevi yapan anneler varken bu Banu Güven'in aklına bunlarla röportaj yapmak gelmez' dedi.

"FIRAT ÇAKIROĞLU SAHİPSİZ ÖLDÜ"

Daha sonra Cem Küçük, Fırat Çakıroğlu'nun şehit edilmesi konusunda MHP'ye seslenerek şunları söyledi; Peki muhafakazar cenah Fırat Çakıroğlu'na sahip çıkabiliyor mu? O çocuğa sahip çıkan olmadı, o çocuk sahipsiz öldü. Ülkücü bir çocuk teröristler tarafından öldürüldü, MHP'nin bence öz eleştiri yapması gerek doğru dürüst bir medya yok. Sahip çıkılamıyor, adam bakın Süleyman Yeşilyurt 'Nikahsız First ladydir' lafından içeriye girdi. Bir tane tiyatro oyuncusu İzmir'in Marşı okumuş dizilerden her yerden atılıyor.

"ADAM ÖLMÜŞ HALİYLE SENDEN KELLE ALIYOR"

Bizim taraf diyecek ki 'Türk devletinin aleyhine çalışan kocası FETÖ aleyhine çalışan Elif Şafak'ın kitalarını yayınlamayın' diyecek. Adam istiyor diye kendi adamının kellesini veriyorsun, bizim medyada karşı taraf bizden kelle alıyor bizden alan olamıyor. Yeni Şafak neden kendi adamının kellesini veriyor, kim Aydın Doğan, Aydın Doğan sana laf diyebilir mi? Adam ölmüş bitmiş, dermanı yok. Adam ölmüş haliyle senden kelle alıyor.

"AHMET HAKAN VE FATİH PORTAKAL AYNI TAKTİĞİ YAPIYOR"

Ahmet Hakan, Atatürk'ü sevmez. Adam orada gaza gelmiş bir şey okuyor. Okumasa iyi ama okumuşlar. Ahmet Hakan bunu neden yazıyor, çünkü reytingi yok. 4 partinin itibarında itibarı sıfırlandı, Atatürkçü görünüp itibar kazanmaya çalışıyorlar Fatih Portakal da aynı taktiği yapıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...