Tgrt Haber
23 Haziran 2017 14:57

Cem Küçük: İlnur Çevik bölücülük yapmıyor!

Fuat Uğur ve Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı İlnur Çevik'in SETA’da yaptığı konuşma Medya Kritik'te ele alındı.

Cem Küçük: İlnur Çevik bölücülük yapmıyor!
medya kritik,

İlnur Çevik'in Kürt Devleti’nin kurulması durumunda Türkiye’nin onu boykot etmeyeceği yorumu hakkında açıklama yapan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Örneğin Çerkezler kendi devletini kurmak istemezler mi? Tabi ki isterler. Bundan daha doğal ne olabilir. Çevik, 'Devlet kurmak herkesin hakkı' demiş, bu doğru bir karar. Bölücülük yapıyormuş gibi vermişler manşeti. Çevik, bölücülük yapmıyor'' diye konuştu.

Konu hakkında düşüncelerini belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Çevik'in bu söylediği 'Kürt devleti kurulursa Türkiye boykot uygulamaz' bu cümle doğru bir söz. Türkiye, bölgede çeşitli parametleri dikkate alarak kendi için yararlı olanları ve majör nitelikte olanları bulmalı ve ülkeye, bölgeye faydalı olacak en nitelikli kararları almalıdır'' dedi..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...