Tgrt Haber
15 May 2017 14:03

Cem Küçük: İngiliz büyükelçisinin Kayseri'ye ilgisi ne?

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Medya Kritik programında Gazeteci Yazar Cem Küçük, Kayseri'de hazırlanan FETÖ iddianamesi ve Boydaklar hakkında kritik açıklamalarda bulundu.

Cem Küçük: İngiliz büyükelçisinin Kayseri'ye ilgisi ne?
cem küçük, fuat uğur, medya kritik, boydaklar,

Gazeteci Yazar Küçük, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; Bir insanın İngiliz büyükelçisiyle ve onun da Kayseri ile ilgisi ne olabilir? Gittiği yerde garip garip otellerde kalıyor, tuhaf tuhaf bağlantıları var adamın. Senin ne onurun haysiyetin var Mustafa Boydak? Ailenin yarısı içerde, oğlunun ayağında kelepçe var. Onur, haysiyet... 3 Eylül 2015'te atılan bir Tweet var, Burak Boydak, Memduh Boydak'ın oğlu galiba. Mustafa Boydak Akın İpek'i aklıyor, madem senin ilgin yok neden reddet kardeşini o zaman. Erol Boydak adli kontrol ile dışarıda, Mustafa Boydak'ın itirazları yok bunlara. 17 bin kilometre ve havaalanını ülkeden kaçarken kullanacaklar diyor, ayıp be benim böyle akrabam olsa reddederim sen de etsene...

"SİZİ KORUYANLAR DA BEDELİNİ ÖDER"

O kadar sahtekar ve yalan laflar ediyor ki, sen şirketinde havuzunda ortaklarının biriken paralarını vermedin daha. Hisse devri istiyorlar, paramız yok görüyorsunuz diyorlar. Siz insanların parasını vermediniz, Aliye Boydak gözaltına alındı. Onur, haysiyet diyor. Senin sokağa çıkmaman lazım, sizi koruyan, kollayan varsa onlarda bedelini öderler.

"7 HAZİRAN'DA HDP'YE OY TOPLADI BUNLAR"

Senin ailen Türk devletinin varlığına, canına kastettiği ve baş finansör olduğu için sen de reddet o zaman kardeşini.  Bu Yusuf Boydak ile Hacı Boydak'ın bir videosu vardı, orada diyor ki; Ettiğimiz yardımlar haram olsun' sizin ne yardımınız oldu. Bunlar 15 Temmuz'u da biliyordu bu alçak sürüsü, 7 Haziran'da HDP'ye oy bile topladı bunlar.

"DİYANET'TEN BİRİNİN OĞLUYLA YAPTIĞIN GÖRÜŞME KAYITLARDA"

Bak Mustafa Boydak sana sesleniyorum, Diyanetişleri'nden birinin oğluyla yaptığın görüşme kayıtları devletin resmi kayıtlarında var. Başını yakacak şeylerden biri  de bu, devlet hepsini biliyor. Benim ilgim yok diyorsun, bir restoran resmi koymuş. 'Kardeşim Memduhla burada çok yemek yerdik inşallah çıkar gelir' diyor. Senin kardeşin teröristti be. Diyanet'te görüştüğün biri sana abi diyebilir. Başını böyle şeyler yiyecek senin zaten gideceksin.

"FETÖ'NÜN İMMET KATİBİ BOYDAKLAR'DA ÇALIŞMIŞ"

Özer Doğan diye birisi var, uzun zamanlar Boydaklar'da çalışmış. Bu aynı zamanda FETÖ'nün immet katibi olduğu söyleniyor. Onu bırak Ersin Şafak diye birisine para gönderiliyor, bunların hepsi biliniyor ama adamın utanması yok.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...