Tgrt Haber
14 Şubat 2017 14:39

Cem Küçük: Kılıçdaroğlu’nun özel kalem müdürü neden okyanus ötesinde?

Gazeteci Yazar Mahmut Övür’ün bugün kaleme aldığı “CHP’ye göre FETÖ diye bir örgüt yok” başlıklı önemli yazı Medya Kritik Programı’nda enine boyuna ele alındı. Gazeteci Yazar Cem Küçük, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel kalem müdürü Tuncer Ceylan’ın partiden habersiz Amerika’ya neden gittiğini sordu.

Cem Küçük: Kılıçdaroğlu’nun özel kalem müdürü neden okyanus ötesinde?
fuat uğur,cem küçük,medya kritik,

CHP’de 15 Temmuz darbe girişimine karşı herhangi bir çalışma gördünüz mü? Göremezsiniz. Çünkü unutturmaya çalışıyorlar” diye konuşan Cem Küçük, Mahmut Övür’ün yazısındaki isimlerin önemine dikkat çekti. FETÖ’ye finansal destek suçundan tutuklanan Erkan Karaaslan’ın, yüzde 90’nı CHP’li olan belediyelerle iş yaptığını ve yıllık 30 milyon lira kazandığını belirten Küçük şunları söyledi:

Önemli olan bu kişiye Kılıçdaroğlu’nun özel kalem müdürü Tuncer Ceylan kefil olmuş. Peki Tuncer Ceylan şu an nerede. Amerika’da. Peki soruyorum, Tuncer Ceylan partiden habersiz gittiği okyanus ötesinde ne yapıyor. Kimlerle konuşuyor, görüşüyor

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da, ''Yaşanan gelişmelerin partide krizin habercisi olduğunu söyledi. Uğur, bir ülkeyi iç savaşa sürüklemek için darbe girişiminde bulunan ve 248 insanımızı şehit eden, bir örgüt nasıl olur da ana muhalefet partisinin gündeminde olmaz? Buna inanamıyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...