Tgrt Haber
23 Şubat 2017 13:09

Cem Küçük: Meral Akşener’i destekleyen tüm hakimler FETÖ’cü çıktı

MHP’ye yönelik FETÖ operasyonu, Medya Kritik Programı’nda masaya yatırıldı. Gazeteci Yazar Cem Küçük, MHP’de bir dönem genel başkan olabilmek için korsan kongreler toplayan Meral Akşener’i destekleyen bütün hakimlerin FETÖ’cü çıktığını söyledi.

Cem Küçük: Meral Akşener’i destekleyen tüm hakimler FETÖ’cü çıktı
fetö,mhp,meral akşener,darbe,medya kritik,fuat uğur,cem küçük,

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek’in yazısında açıkladığı, MHP’de muhalifler lehine kongre kararı veren Hakim Burhan Yaz’ın FETÖ’cü çıktığını belirten Cem Küçük, “FETÖ’nün MHP’yi ele geçirmek için yoğun çaba gösterdiğini biliyoruz” dedi. Küçük, “Meral Akşener’i destekleyen tüm hakimler FETÖ’cü çıktı. Meral Akşener açıkça FETÖ ile işbirliği yaptı” diye konuştu.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Meral Akşener’in bir konuşmasında “Ben cemaatçi değilim. Ama cemaatçi olsam bunu gururla söylerdim” dediğini hatırlattı. Uğur, “Türkiye’de darbeye kalkışan, vatandaşları katleden bu silahlı örgütten olduğunu gururla nasıl söyleyeceksin. Bence Akşener ve ekibi cezaevindeki bu FETÖ’cü hakimi ziyaret etsinler ve sahip çıksınlar” diye tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...