Tgrt Haber
17 Şubat 2017 13:29

Cem Küçük: Milli Savunma Fuarı, FETÖ ile ilişkisi bilinen TÜYAP’ta nasıl yapılır?

FETÖ uşağı “TUSKON”cu alçaklara, kimsenin yüzlerine bakmadığı dönemde TÜYAP’ın sahip çıktığını, TÜYAP ile FETÖ ilişkisinin bilindiğini belirten Cem Küçük, Medya Kritik’te sert konuştu. Küçük, “Milli Savunma Fuarı, TÜYAP’ta nasıl yapılır?” diye sordu.

Cem Küçük: Milli Savunma Fuarı, FETÖ ile ilişkisi bilinen TÜYAP’ta nasıl yapılır?
medya kritik,cem küçük,fuat uğur,

Başında bir CHP’linin bulunmasına rağmen FETÖ’cü alçak iş adamlarının oluşturduğu TUSKON’a, TÜYAP’ın kol kanat gerdiğini söyleyen Cem Küçük, “TÜYAP ile FETÖ ilişkisi nettir” dedi. Tüm bunların bilinmesine rağmen Milli Savunma Fuarı’nın TÜYAP’ta yapılmasına büyük tepki gösteren Cem Küçük, “Bu devletin fuarı. TÜYAP’ta nasıl yaparsınız? Milli Savunma Bakanlığı’nda buna karşı çıkacak bir tane adam yok mu?” diye sordu.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da, TÜYAP yönetiminin incelenmesini istedi. Uğur, “Savunma sanayii fuarının TÜYAP’ta yapılması tam bir skandaldır” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...