Tgrt Haber
16 May 2017 15:12

Cem Küçük: O meczupu bulup tımarhaneye tıkmak gerek

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında TVnet'te Mustafa Armağan, Süleyman Yeşilyurt ve Yavuz Bahadıroğlu'nun Atatürk'ün hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalar tartışıldı.

Cem Küçük: O meczupu bulup tımarhaneye tıkmak gerek
cem küçük, fuat uğur, medya kritik,

Medya Kritik'te Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur ve Gazeteci Yazar Cem Küçük, TVnet'te yayınlanan bir programda Atatürk'ün hayatı ve özel hayatıyla ilgili yapılan ve çok tartışılan sözlerle ilgili açıklamalar yaptılar. Gazeteci Yazar Cem Küçük bu programın ardından ortaya çıkan Hasan Akar'ın Zübeyde Hanım ve Atatürk için sarf ettiği çirkin sözler için, 'Zübeyde Hanım'a o küfür ediyor, tam bir meczup. O adamı bul tımarhaneye at' dedi.

Cem Küçük yaptığı açıklamada şunları söyledi; Bir insanın kim olursa olsun, Atatürk'e de  başkasına da olsa hakaret eden burada söyleyemeyeceğimiz sözleri söyleyen adamı tımarhaneye tıkmak gerek' dedi.

"KENDİ TARAFTARLARI BİR TANE LAF SÖYLEMİYOR"

Gazeteci, yazar Cem Küçük TVnet'te yaşanan tartışmalarla ilgili olaraksa şunları söyledi; Bu grup neden bir şey demiyor olumlu ya da olumsuz. Ben bu olayı savunmuyorum ama karşı taraf ölmüş haliyle bir adamı içeriye attırdı, Süleyman Yeşilyurt'u. Büyük ihtimal program kaldırıldı, bu işin başını Aydın Doğan medyası çekti. Kendi taraftarları, bir tane laf söylemezmisin ya? Bu nedir diye... Kendi taraftarının işine gelmeyince neden sesiniz çıkıyor. Biz seninle şimdi otursak, Twitter'dan uğraşalım desek 1 günümüzü almaz onlar. Ben programı izledim, konuşulan hoş değil.

"6 KASIM 2001'DE POSTA GAZETESİ'NDE AYNILARI YAZILMIŞ"

Posta Gazetesi'nde 6 Kasım 2001 yılında yayınlanmış bu laflar. 'Ata ne kadınlar sevdi' başlığıyla bir haber yayınlandı. Adamın o programda konuştuğu doğru değil ama 2001'de de aynıları Posta Gazetesi'nde yazılmış. Bizim bir kısım muhafazakar kesimdeki korkaklık diyorum ya, bir kaç kişi çıkıp yazı yazsaydı hem bu tutuklamanın önüne geçerlerdi hem de algıyı değiştirebilirdi. Posta ve CNN yani; Doğan Medya bu haberleri yaptığında kimsenin sesi çıkmıyordu.

"BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?"

Benim ikinci oğlumun adı İlber. Ben İlber hocayla çok yakın çalıştım 6-7 sene. İlber Hoca da Mustafa Armağan'ı eleştiriyor, Mustafa Armağan çık, seni öven İlber Ortaylı'nın yazıları var. Şimdi eleştiriyor, öleceksek savaşarak ölelim geri adım atarak değil. O programa en sakin giden Süleyman Yeşilyurt. 'Nikahsız First Lady'dir' lafındna dolayı tutuklanması biraz ağır değilmdiri? Suçu Süleyman Yeşilyurt'a atıyorlar mahkemede, siz nesiniz ya? Şimdi ikimiz program yapıyoruz alıyorlar bizi bende suçu sana atıyorum olabilir mi böyle bir şey?' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...