Tgrt Haber
28 Haziran 2017 13:50

Cem Küçük: Ordu'da 50 bin FETÖ'cü varsa durum çok kötü!

Fuat Uğur ve Cem Küçük, FETÖ gerçeğini gören isimlerin ilk başında yer alan Eski Hava Kuvvetleri Savcısı Ahmet Zeki Üçok, Türkiye gazetesi'nden Ebru Karatosun'a verdiği röportaj Medya Kritik'te ele alındı.

Cem Küçük: Ordu'da 50 bin FETÖ'cü varsa durum çok kötü!
medya kritik,

Ergenekon ve Balyoz kumpas davalarında 5 yıl cezaevinde kalan eski Hava Kuvvetleri Savcısı Albay Dr. Ahmet Zeki Üçok, TSK içerisinde hâlâ 50 bin civarında FETÖ’cü olduğu uyarısı hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Ordu'da 50 bin FETÖ'cü gerçekten varsa çok kötü bir durum. Bu dediklerimiz teymenden orgenerale kadar, hadi generallerin birazı temizlenmiştir. 40-50 bin kişi  FETÖ'cüyse Ordu'da biz iyi mücadele ediyoruz. 10 bin kişiyle denediler, ve herşeyi yaptılar. FETÖ'cü astsubayların da olduğunu görmek lazım. FETÖ'cüler soru çalmış olsalar bile, tabi ki de çaldılar, ama yine de işlerini yapıyorlar. Emir gelince de FETÖ ne derse onu yapıyorlar. Ama hakikaten bu sayı böylemidir. Olabilirde.  Eski Hava Kuvvetleri Savcısı AlbayÜçok, bir çok tezinde bizim gibi haklı çıktı. Sonuçta bu işe kafa koydu.  Ama verdiği 50 bin sayısı beni çok ürkütüyor. Ben 10 bin derse korkarım'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...