Tgrt Haber
14 Şubat 2017 14:47

Cem Küçük: Sen Emin Çapa’yı getirirsen, bunun hesabı senden sorulur

İrfan Değirmenci’nin kovulmasının ardından Kanal D’nin kahvaltı haberlerinin Hürriyet’in ekonomisti Emin Çapa’ya emanet edilecek olması, Medya Kritik Programı’nda tepkiyle karşılandı. Gazeteci Yazar Cem Küçük, “İrfan Değirmenci’nin yerine Emin Çapa. Peki Emin Çapa kim? 15 Temmuz şehitlerine hakaret eden bir zavallı. Bunun hesabı Doğan Grubu’ndan sorulur” dedi.

Cem Küçük: Sen Emin Çapa’yı getirirsen, bunun hesabı senden sorulur
medya kritik,fuat uğur,cem küçük,

CNN Türk ekonomisti Emin Çapa’nın, dolar kurunun yükselişiyle ilgili Twitter paylaşımında bir skandala imza attığını belirten Cem Küçük, “Bu zavallı aynen şunu yazmıştı. ‘Dolar 3.46'yı aştı. Ne oldu, dolar sevgisi vatan sevgisini geçti mi? Tankların önüne yatarız, dolarımızı satmayız mı? Kahramanlar nerede?’ ifadelerini kullandı.

Çapa’nın İrfan Değirmenci’nin yerine getirilmesinin kabul edilemeyeceğini kaydeden Küçük, “Bu devlete meydan okumaktır. Bunun hesabını devletten alacaksınız. Bunun hesabı senden sorulur” dedi.
Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, İrfan Değirmenci’nin referandumda hayır diyeceği için değil, reytinglerde başarısız olması nedeniyle gönderildiğini söyledi. Uğur, “Adı önemsiz spikeri kovdular, millete hakaret edeni getiriyorlar. Bu anlaşılması güç bir hareket. Ama Doğan Grubu bunu her zaman yapıyor” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...