Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Şubat 2017 13:16

Cem Küçük: YÖK başkanı artık harekete geçmeli

Son çıkarılan kanun hükmünde kararname ile üniversitelerden atılan öğretim üyeleriyle ilgili adaletsizlikler, Medya Kritik’te ele alındı. Konunun üzerine gitmeyi sürdüren Gazeteci Yazar Cem Küçük, “Marmara Üniversitesi Rektörü’nün birşey yapacağı yok. YÖK başkanı artık harekete geçmeli” dedi.

Cem Küçük: YÖK başkanı artık harekete geçmeli
medya kritik,cem küçük,fuat uğur,

Marmara Üniversitesi’nde FETÖ’cülere ve PKK’lılara karşı işlem yapılmadığını kaydeden Cem Küçük, “15 Temmuz’a kurgu diyen, şehitlere şehit demeyen Nurşen Mazıcı neden hala görevde? Behlül Özkan niye hala görevde? İletişim fakültesi dekanı, yardımcı doçent Betül Ekşi’nin adını Marmara Üniversitesi Rektörü’ne bildiriyor. Ama işlem yapılmıyor. Kadın kaçtı şimdi Amerika’da hocasının yanında. Ama hala işlem yapılmıyor” diye konuştu. Küçük, “Rektörün bir şey yapacağı yok. YÖK başkanı bizzat olaya el koymalı” dedi.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da, bu kadar yayına rağmen Marmara Üniversitesi Rektörü’nün harekete geçmemesini değerlendirdi. Uğur, “Bu rektörde bir gariplik var. Bu kişilerin görevde kalması ne anlama geliyor. Bir an önce al açığa” diye konuştu.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...