Tgrt Haber
15 Haziran 2017 14:38

Cemaatin CHP'li imamı Berberoğlu mu?

Fuat Uğur ve Cem Küçük, bugünkü bölümünde Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın'ın Enis Berberoğlu hakkında yazdığı yazı Medya Kritik'te ele alındı.

Cemaatin CHP'li imamı Berberoğlu mu?
medya kritik,fuat uğur,

Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'ları davasından 25 yıl hapis cezası alması hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Özkök'ün görevden alınması, Enis Berberoğlu'nun Hürriyet'in başına geçmesi, Tufan Türenç'in yazarlığının bitirilmesi, Eyüp Can'ı Radikal'in başına getirilmesi bunların hepsi FETÖ projesidir. Enis Berberoğlu hakikaten Pensilvanya'ya gitti, geldi. Pensilvanya'ya bir sürü insan gitti. Burada da adil olalım. AK Partili'ler de çok gitti. Yalçın, bu yazıyı Berberoğlu'nun kendisini kovdurduğu için yazdı. Peki bunları yapan, Berberoğlu'nu yayın yönetmeni yapan, bütün bu işleri çeviren Aydın Doğan'ı niye eleştirmiyor. Berberoğlu, FETÖ imamı ya da FETÖ'cü değildi. Hem FETÖ'ye yakındı hemde hükümete yakındı'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...