Tgrt Haber
30 Haziran 2017 15:29

'CHP'nin yürüyüşü ile 1998'deki Özgürlük yürüyüşü bir tutulamaz!'

Fuat Uğur ve Cem Küçük, AK Parti'ye yakın bazı gazetecilerin CHP'nin yürüyüşüne destek veren yazıları köşelerine taşımaları Medya Kritik'te ele alındı.

'CHP'nin yürüyüşü ile 1998'deki Özgürlük yürüyüşü bir tutulamaz!'
medya kritik,

Karar gazetesi yazarı Elif Çakır'ın 'Adalet yürüyüşü CHP'yi dönüştürüyor olabilir mi?' başlıklı yazısı hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''11 Ekim 1998 tarihinde yapılan yürüyüşle bu CHP'lilerin yaptığı yürüyüşün hiç bir alakası yok. Orada bir özgürlük tırpanlaması vardı. Muhafazakar ve dindar insanları 28 Şubat zulmü ile mahfettiler. Birinde demokrasi özgürlük hak talebi, darbe dönemi var. Şimdi de burada MİT tırlarına aşağılık bir şekilde ihanet eden bir adam var. Ve şu anda içeride. Keşke Yargıtay kararı beklenseydi. Onun içeri alınmasını bahane ederek yürüyen, 15 Temmuz'da yaşanan olaya  'Kontrollü darbe' diyen, ipini Pensilvanya'nın tuttuğu, referandumu tanımayan, bütün vekilleri problemli bir adamın yaptığı bu yürüyüşü 1998'deki Özgürlük yürüyüşüyle bir tutuyorsun. Ortada MİT tırları ihaneti var'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP tabanını dönüştürdüğünü belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Kılıçdaroğlu, CHP tabanını 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe gecesini 'Kontrollü darbe' olduğunu ikna etmeye çalışıyor'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...