Tgrt Haber
16 Ocak 2017 11:47

Çocuk tacizcisi neden haber olmadı?

Küçük yaştaki kız çocuklarını taciz eden R.M, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sapığın yakın arkadaşı olan CHP’li Kara’nın ve CHP Manavgat İlçe Teşkilatı’nın, skandalı örtbas etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Çocuk tacizcisi neden haber olmadı?
cem küçük,tgrt haber,fuat uğur,medya kritik,

Fuat Uğur ve Cem Küçük, bu konuyu ele aldı. Fuat Uğur, bu haberin arama motorlarında aranması halinde görülemeyeceğini belirterek, “Bu kişi alçak bir sapık. Bunun CHP’li olması neyi değiştirir. Bu haberi, Hürriyet, Habertürk ve Sözcü neden haber yapmadılar? “ diye sordular.

'Hürriyet, Kaı Diekmann’ı neden koruyor'

15 yıl boyunca Bild'in yayın yönetmenliğini yaptığı Kai Diekmann cinsel taciz iddiaları üzerine yılda 2 milyon Euro kazandığı görevinden istifa etti.

Diekmann, bu süre içinde, Türkiye'ye düşmanlık yaptı, Türk düşmanlarıyla kol kola durdu. Medya Kritik’te konuyu ele alan Fuat Uğur ve Cem Küçük, “Hürriyet, Dieakmann’ı neden koruyor” diye sordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...