Tgrt Haber
04 Aralık 2016 00:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyada büyük destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faizlerin düşürülmesi konusunda söylediği 'Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim' sözleri sosyal medyada gündem oldu. Twitter ve Facebook'ta #YalnızDeğilsinERDOĞAN etiketini kullanan on binlerce kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyada büyük destek!
erdoğan, sosyal medya,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki alışveriş merkezi açılışında söylediği sözler sosyal medyanın gündemine oturdu.Faizlerin düşürülmesi için çağrısını yineleyen ve "Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim" açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Twitter ve Facebook'ta kullanıcılardan büyük destek geldi. #YalnızDeğilsinERDOĞAN etiketi Twitter'da kısa sürede en çok konuşulan konu olurken, yüz bine yakın destek mesajı atıldı.Facebook'ta da aynı etiketle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...