Tgrt Haber
11 Mart 2018 18:43

Diriliş Ertuğrul böyle reyting görmedi!

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Daha önce AB grubunda en fazla 20.54 reyting payına sahip olan dizi 21.24 ile kendi rekorunu kırdı.

Diriliş Ertuğrul böyle reyting görmedi!
diriliş ertuğrul,

Her bölümünde farklı bir aksiyona sahne olan dizi AB grubunda aldığı 21.24 reyting oranıyla daha önce sahibi olduğu 20.54 oranlık kendine ait olan rekoru kırdı. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Diriliş Ertuğrul'un son yayınlanan 109. bölümüne Turgut, Bamsı, Sungurtekin ve Artuk Bey’in idam sehpasına çıkarıldığı, Sungurtekin’in idam edilirken Ertuğul Bey’in son anda attığı okla boynundaki ipten kurtulduğu sahne sosyal medya da gündem oldu.

Kadroya yeni isimler

Diriliş Ertuğrul AB grubunda 21.24 reyting ve 41.57 share, ABC1 grubunda 19.86 reyting ve 37.39 share, Total grubunda 15.61 reyting ve 30.86 share oranlarıyla reyting listelerinde zirvede yer aldı. Dizinin kadrosuna yeni katılan Engin Öztürk, canlandırdığı Günalp karakteriyle seyirciden tam not alırken, dizinin ikinci sezonunda yer alan Sungurtekin karakterine hayat veren Sezgin Erdemir’in dönüşü ise büyük beğeni topladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...