Tgrt Haber
17 Mart 2015 09:30

Diriliş Ertuğrul izleyicilerine büyük müjde!

TRT'nin beğenilen dizi 'Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, 'Diziyi Orhan Gazi'ye kadar götürebiliriz' diye konuştu.

Diriliş Ertuğrul izleyicilerine büyük müjde!
diriliş ertuğrul, Mehmet Bozdağ, Orhan Gazi, dizi,

Osmanlı'nın kurulma sürecini anlatan Diriliş Ertuğrul, bu sezona damgasını vuran yapımlardan. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın ve Serdar Gökhan'ın oynadığı dizi, yayınlandığı akşam reyting listesinin zirvesinde yer alıyor. Dizinin yapımcısı ve aynı zamanda senaristi de olan Mehmet Bozdağ Diriliş Ertuğrul hakkında merak edilenleri Türkiye gazetesinden Büşra Kamış'a anlattı.
SİNEMA FİLMİ DE GELİYOR
Osmanlı'nın kuruluşunu anlatmanın en büyük hayali olduğunu söyleyen Bozdağ, Diriliş dizisinin final bölümünün sinemaya aktarılacağını söyledi. Bozdağ, “Ara dönemde film yapacağız” dedi.
ORHAN GAZİ MÜJDESİ
TRT'nin projeye sahip çıktığını belirten Bozdağ, dizinin 3 sezon süreceğini ve Osman Gazi ile devam edebileceğini söyledi.
Kaynak:
turkiyegazetesi.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...