Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Eylül 2016 10:34

Diriliş Ertuğrul, ne zaman başlayacak

TRT 1 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul, ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul, ne zaman başlayacak
Diriliş Ertuğrul, ne zaman başlayacak, Diriliş Ertuğrul dizisi, Diriliş Ertuğrul,

TRT 1 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul, 2. sezonu ile de reytingleri alt üst ettiSezon bitiminin ardından bu yana ise sevilen dizinin 3. sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizinin fenomenleri sosyal medya hesaplarında dizisinin yeni bölümleri için sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. Diriliş Ertuğrul yeni sezonunun ilk bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Tarihi konuları elen alan diziler furyasının parçalarından olan TRT'nin sevilen dizisi "Diriliş Ertuğrul" yayınlandığı günden beri bir hayli beğeni topladı ve sevilerek izlendi. Sezon finali yaparak 2. senesini de geride bırakan dizinin 3. sezonu merak ediliyor ve izleyiciler şimdiden yeni sezonun ilk bölümü hakkında bilgilere ulaşmaya çalışıyor.Dizinin sezon finalinin yapılmasının sonrasında izleyciler artık bu soruyu sıkça sorar oldu

Diriliş Ertuğrul 3. sezon geçen yıl 30 Eylül tarihinde başlamıştı. Bu sene 28 Eylül'de TRT 1 ekranlarında yer alması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...