Tgrt Haber
01 Ekim 2015 14:34

Diriliş Ertuğrul reyting rekoru kırdı

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul' 2. sezon ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yaptı. Diriliş Ertuğrul reytinglerde AB, ABC1 ve Total gruplarında rakiplerine fark atarak birinci oldu.

Diriliş Ertuğrul reyting rekoru kırdı
Diriliş Ertuğrul dizisi

Geçtiğimiz sezon, 26 haftayı reytinglerin zirvesinde tamamlayan 'Diriliş Ertuğrul' dizisi yeni sezona da iyi bir başlangıç yaptı. Önceki akşam yayınlanan 2. sezonun ilk bölümü AB’de 8.28, ABC1’de 7.58 ve Total’de ise 5.27 aldı. Diriliş Ertuğrul 27. bölümü ile reytinglerde AB, ABC1 ve Total gruplarında birinci olurken dizinin özeti de 4.80’le AB grubunda 3. ve ABC1’de 4. oldu. Diriliş Ertuğrul, 2.sezon ilk bölümünde aldığı bu reytinglerle en yakın rakibini ikiye katlamış oldu.
AKSİYON SAHNELERİ TÜRK TELEVİZYONLARINDA İLK
2. sezonun ilk bölümünde yer alan Ertuğrul Bey ile Moğollar arasında geçen aksiyon dolu sahneler geceye damga vurdu. Türk televizyonlarında ilk kez şahit olduğumuz aksiyon sahnelerinin koreografisini Cengiz Han filmi ve Marco Polo dizisinin özel koreografi ekibi Nomad yaparken  Nomad ekibine Kuzgun Akademi eşlik etti.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...