Tgrt Haber
22 Mart 2018 07:48

Doğan Holding'den açıklama! Satış fiyatı belli oldu | Doğan Medya Grubu ne kadar satıldı

Doğan Holding, Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satışı için görüşmelere başlandığını duyurdu. Peki Doğan Medya Grubu ne kadara satıldı? İşte detaylar...

Doğan Holding'den açıklama! Satış fiyatı belli oldu | Doğan Medya Grubu ne kadar satıldı
doğan holding,açıklama

Doğan Holding ne kadara satıldı? Doğan Holding, medya şirketlerinin satış fiyatı belli oldu.

Doğan Holding, KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Şirketimiz'in aralarında Doğan Dağıtım Satış Pazarlama Matbaacılık Ödeme Aracılık ve Tahsilat Sistemleri A.Ş. ("Yaysat"), Doğan Gazetecilik A.Ş. ( Posta, Fanatik), Doğan Haber Ajansı A.Ş., Doğan TV Holding A.Ş., DTV Haber ve Görsel Yayıncılık A.Ş. (" Kanal D" TV), Doruk Televizyon ve Radyo Yayıncılık A.Ş. (" CNN Türk" TV), Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. ve Mozaik İletişim Hizmetleri A.Ş. ("D Smart")'nin de bulunduğu, yazılı ve görsel medya bölümünde faaliyet gösteren doğrudan ve dolaylı bağlı ortaklıklarımızdan önemli bir kısmının sermayelerinde sahip olduğumuz paylarımızın tamamının satışı ve devri konusunda, 1.100.000.000$ (Birmilyaryüzmilyon Amerikan Doları) "işletme değeri"nden, ilgili finansal borçların indirim konusu yapılması suretiyle, 890.000.000$ (Sekizyüzdoksanmilyon Amerikan Doları) "hisse değeri" üzerinden, Demirören Holding A.Ş. ile görüşmelere başlanmıştır. Konuya ilişkin gelişmeler oldukça, ilgili mevzuat kapsamında ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...