Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Mart 2017 09:56

Efsane film Matrix geri dönüyor

The Hollywood Reporter'a göre, Warner Bros.'un 1999 yılında ilk kez gösterilen ve büyük ilgi gören bilim kurgu filmi Matrix’i yeniden çekmek için kolları sıvadığı konuşuluyor. Tüm dünyada yoğun ilgi gören Matrix'in yeniden çekimi için prodüksiyon detayları henüz netlik kazanmış değil. Filmin başrolünde ise Michael B. Jordan'ın oynayacağı iddia edildi.

Efsane film Matrix geri dönüyor
matrix,matrix yeniden çekiliyor,Warner Bros,Creed,Michael B. Jordan

Warner Bros'un 1999 yılında ilk kez gösterilen ve büyük ilgi gören bilim kurgu filmi Matrix'i yeniden çekmek için kolları sıvadığı konuşuluyor. Yeni Matrix'in başrolünde, Creed filminin yıldızı Michael B. Jordan'ın oynayacağı iddia ediliyor.

The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre; senarist Zak Penn'in şu anda yeniden başlatma için görüşmelerde bulunuyor. Penn, X-Men serisi dahil pek çok süper kahraman filminin senaryo ekibinin başında yer alan bir yazar. Michael B. Jordan da resmi olarak projeye onay verdiğini açıklamadı. Fakat sızan bilgilere göre başrol oyunculuğu kendisine teklif edilmiş. İlk Matrix serisinde başrolde oynayan Keanu Reeves de projede olmayacak. Efsane filmin yeniden çekimi için prodüksiyon detayları henüz netlik kazanmış değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...