Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2017 16:08

Ergenekoncular ve FETÖ'cüler nasıl yan yana geldi?

TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik’te bugün Aydınlık gazetesi Yazarı Doğu Perinçek'in köşesinden paylaştığı ‘’Suçsuzlar nasıl kurtarılır’’ başlıklı yazısı ele alındı.

Ergenekoncular ve FETÖ'cüler nasıl yan yana geldi?
medya kritik,

Doğu Perinçek'in yazısı hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Perinçek'in sorduğu bazı sorular mantıklı. Nasıl oluyor da Ergenekoncular ve FETÖ'cüler yanyana gelebiliyor. Ya da CHP'nin etrafındakilerle FETÖ'cüler yanyana gelebiliyor. Bu garip değil mi? 'Bütün kumpasları FETÖ yaptı, 1 milyon insan mağdur edildi, hükümet FETÖ'ye yardım ve yataklık etti ve bundan yargılanacak' diyorlar. Hükümet 2 ya da 3 yıldır FETÖ'cüleri devletten temizlemeye çalışıyor. O zaman buna neden destek vermiyorsun. Herkes tarafından bilinen FETÖ'cü polis, savcı kim varsa atıyor. Neden bunları desteklemiyor'' diye sitemde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'OHAL'de 1 milyondan fazla kişi mağdur edildi' sözleri şu yorumlarda bulunan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Pes diyorum. Devlet Bahçeli'nin dediği gibi, 'Yürüyebildiğin yere kadar git, Pensilvanya'ya git' Kılıçdaroğlu'da gider zaten Pensilvanya'ya gitsin bence de'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...