Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2015 14:56

Esra Erol kanal değiştirdi!

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı yeni sezon öncesi sürpriz bir transfere imza attı. Acun Ilıcalı ekranların en ünlü isimlerinden Esra Erol'la anlaştı.

Esra Erol kanal değiştirdi!
esra erol, acun, TV8, kadın programı,

Gündüz kuşağında reytingin zirvesinde yer alan Esra Erol, Fox TV'den 5 milyon lira tazminat karşılığında ayrıldı ve TV8'e geçti. Acun, TV8'i satın aldıktan sonra ilk iş olarak kanalın haber merkezini dağıtmış, kanalı program kanalı haline getireceğini duyurmuştu. Ardından birçok program izlenmemesine rağmen yayında kalmaya devam etti. Survivor ise tüm programlar içinde en çok izlenen olarak TV8'i sırtladı.
KANALA ESRA EROL DOPİNGİ
Şimdi ise TV8'e yeni bir program dahil oldu. Fox TV ekranlarında gündüz kuşağı reytinglerine damga vuran Esra Erol'un izdivaç programı artık TV8'de ekrana gelecek. Programın Fox TV'den ayrılması için kanala 5 milyon lira tazminat ödediği, bu parayı da TV8'in ödediği konuşuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...