Tgrt Haber
14 Haziran 2017 16:19

Fatih Altaylı kuyruklu yalanı için özür dilemeli!

Fuat Uğur ve Cem Küçük, Fatih Altaylı'nın Bylock odaklı algı operasyonu yürüttüğünü ve özür dilemesi gerektiğini Medya Kritik'te açıkladı.

Fatih Altaylı kuyruklu yalanı için özür dilemeli!
medya kritik,

Fatih Altaylı'nın gündeme getirdiği ByLock'çu Vali haberine dair son gelişmeler hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Altaylı, geçen hafta çıktı şunları söyledi, 'Bu devlet FETÖ'yle mücadele etmiyor, -miş gibi yapıyor' diye yazdı. Bugün ki yazısında ise 'Meselenin üzerine ciddiyetle gidildiğini gördüm ve açıkçası mutlu oldum' diye yazmış. Ben Ahmet Hakan'a yozgat kuzusu diyordum, bu da Van kuzusu. Böyle yaz devletin yanında dur, bizde seni alkışlayalım. Ama geçen hafta yaptığın atarı yapma. Zaten devlet seni ifadeye çağırdı, orada anlattın. Suçu da Zülfikar Ali Aydın'a attı. Aydın verdiği ifade de Altaylı'yı yalanlıyor. Altaylı'nın söylediği iddiaların kendisinin söylemediğini, böyle bir bilgisi olmadığını, haberin kaynağınınında kendisinin olmadığını söyledi'' dedi.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'nın ciddi ve adam gibi bir özür dilemesi gerektiğini savunan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Altaylı, kuyruklu bir yalan attı ortaya. Yalanın daniskası ve alçakça bir yalan. Devleti töhmet altında bırakıyor. 'Savcılar korkuyor' diye FETÖ'nün ekmeğine yağ sürüyor. Türkiye'deki FETÖ'yle mücadeleye sekte vuracak propaganda yapıyor. Algı operasyonuna hizmet ve çanak tutuyor. Bütün bunlardan dolayı savcılara yönelik yalaka yazılarla özür dilemiş sayılmıyor. Altaylı'nın 'Ben yalan söyledim, kuyruklu bir yalan attım' deyip özür dilemesi lazım'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...