Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2017 15:34

'Fehmi Tosun ve Abdurrahman Üşenmez'i tebrik ediyorum'

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'den tutuklu birini tahliye etme karşılığında rüşvet aldığı iddiası ele alındı.

'Fehmi Tosun ve Abdurrahman Üşenmez'i tebrik ediyorum'
cem küçük,fuat uğur,medya kritik,

FETÖ'den tutuklu birini tahliye etme karşılığında rüşvet aldığı iddia edilen Ağır Ceza Mahkemesi başkanına yapılan baskın hakkında konuşan Gazeteci Yazar Cem Küçük, ''İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun ve Anadolu Cumhuriyet Başsavcıvekili Abdurrahman Üşenmez'i tebrik ediyorum. Genellikle biz de bu işler savsaklanır. Ciddiye almışlar ve bu adi ve rüşvetçi hakimi gözaltına almışlar'' diye konuştu.

Kayseri'deki kirli FETÖ ilişkileri hakkında konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ''Kayseri'de tam bir rezalet yaşanıyor. Ağır ceza hakimi defalarca FETÖ iddianamesini reddediyor. En sonunda da kabul etmek zorunda kalıyor. Sonra da bir çoğunu tahliye ediyor'' diye sitemde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...