Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Haziran 2017 15:37

FETÖ'cü iş adamlarını hangi avukatlar savunuyor?

Fuat Uğur ve Cem Küçük, Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na yeni atanan hakim Murat Şamlı, 22 tutuklu sanıktan 6'sının tahliye edilmesi Medya Kritik'te konuşuldu.

FETÖ'cü iş adamlarını hangi avukatlar savunuyor?
medya kritik,

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Yeni atanan hakim Murat Şamlı, tutuklu sanıklar dışında duruşmaya kimseyi almıyor. Basını, tutuklu yakınlarını, avukatları, tutuksuz yargılananlar dahil kimseyi duruşma salonuna almıyor. Nedeni ise belli değil. Şamlı, orada ne yapmayı amaçlamış hiç bilmiyoruz. Güvenilir, çığır açacak diye gönderilen hakim orada bir şeyler yapıyor ama anlaşılır gibi değil. Ne yapmak istiyor bilemiyoruz'' diye konuştu.

Kayseri'deki FETÖ davasının Heyet Başkanı Murat Şamlı bakın kim çıktı?

Kayseri'de görülen FETÖ davalarındaki skandal kararlar hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, '' Kayseri'deki yetkililerin bu skandal kararlara el atması lazım. Yakında Kayseri ilinde FETÖ'den dolayı herkes tahliye olur. Ekranlarda FETÖ aleyhtarlığı yapıp daha sonra FETÖ'cülerin davalarında olup zenginleşen avukatlar var. Buradan gazeteciler sesleniyorum. Her ilin büyük FETÖ'cülerin avukatlığını kimler yapıyor. Mesela Kayseri'de Boydak'lar avukatlarına bakın. Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na yeni atanan hakim Murat Şamlı, AK Parti'yi savunan Yasin Şamlı'nın kardeşidir'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...