Tgrt Haber
06 Haziran 2017 15:23

Fuat Uğur: ABD aslan payı benim diyor!

Cem Küçük ve Fuat Uğur, bir dizi Arap ülkesinin Katar ile diplomatik ilişkilerini kesme kararı alması Medya Kritik’te ele alındı.

Fuat Uğur: ABD aslan payı benim diyor!
medya kritik,fuat uğur,

Katar’ın dünyada modadan, gayrimenkule, finanstan sanayiye, turizmden perakendeye kadar 335 milyar dolarlık yatırımı hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Trump yönetiminin isteği üzerine Katar'dan Amerika'ya yatırım yapılmasını istemişler. Katar'da 30 milyar dolarlık bir yatırımdan söz etmiş. Amerika bu rakamı beğenmeyip, 'Dalga mı geçiyorsun' demiş. Yatırım parasını az bulmuşlar. ABD ben dünya imparatoruyum diyor. En büyük aslan payı da ben alıcam diyor'' diye konuştu.

Konu hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Acaba Katar şimdi çıksa Amerika'ya bir telefon açsa ya da Avrupa'ya 'Yatırımlarımdan bazılarını geri çekiyorum ve size 60-70 milyar dolar gönderiyorum' derse ne olur. Suudi Arabistan der ki, Katar sen ne güzel bir ülkesin. Biz sana ne yaptık'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...