Tgrt Haber
27 Şubat 2017 13:11

Fuat Uğur: Aristo yattığı yerde fıldır fıldır dönmüştür

CHP Eski Milletvekili Binnaz Toprak’ın twitter hesabından paylaştığı “Hayır” mesajı sosyal medyada alay konusu oldu. Medya Kritik’te tartışılan mesajın zeka yoksunu olduğunu belirten Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Aristo yattığı yerde fıldır fıldır dönmüştür” dedi.

Fuat Uğur: Aristo yattığı yerde fıldır fıldır dönmüştür
cem küçük,medya kritik,fuat uğur,chp,

Binnaz Toprak’ın twitter mesajının genel olarak CHP kafasını yansıttığını belirten Fuat Uğur, hayır propagandası için Şili’den getirilen reklamcı Ferrada’nın bile bunları anlamadığını savundu. “Reklamcı Türkiye’ye getirildi, bir hafta sonra ‘Sizin neden hayır dediğinizi ben anlamadım’ dedi. Hayır için getirilen reklamcı bile ‘Evet’e hizmet etti. Binnaz Toprak’ın twitter mesajı düzey yoksunu. Kendisi de tın tın zaten. Aristo yerinde fıldır fıldır dönmüştür” diye konuştu.

Eski milletvekili Binnaz Toprak’ın IQ seviyesinin 70 falan olduğunu savunan Gazeteci Yazar Cem Küçük, “Akademisyenliği boş. Milletvekilliği bile boş geçmişti” dedi. CHP’lilerin neden hayır dediklerini anlatmak için çektikleri klibi gösteren Cem Küçük, “Bunlar ne evet’i ne de hayır’ı anlamışlar. Söyledikleri her şey boş. Şili’den getirilen reklamcı Ferrada bile bunları anlamadı. Adam akıllı, ‘Evet’e destek oluyor” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...