Tgrt Haber
14 Şubat 2017 14:50

Fuat Uğur: Aşağılık yaratıklar üniversiteleri terörize ediyorlar

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, üniversitelerdeki küçük bir terörist grubun güç kullanarak yeni bir gezi planlamaya çalıştığını söyledi. Medya Kritik Programı’nda konuşan Uğur, “Bu aşağılık yaratıklar sınıfları basarak, üniversiteleri terörize etmeye çalışıyorlar” dedi.

Fuat Uğur: Aşağılık yaratıklar üniversiteleri terörize ediyorlar
cem küçük,fuat uğur,medya kritik,

Bu teröristlerin okuldan derhal uzaklaştırılmasını isteyen Uğur şunları söyledi: “Yıllardır böyle oldu. 3 Bin kişilik kampüste 50 kişilik terörist grup sınıfları bastı ve okulları terörize etti. Sonra 3 bin kişi boykota gitti denildi. Yok böyle bir şey. Bu aşağılık adamlar derhal okuldan uzaklaştırılmalı”

Gazeteci Yazar Cem Küçük, terörist grupların sınıfları basmalarının öğrenciler tarafından görüntülendiğini vurguladı. Küçük, “3-5 Soytarı, binlerce öğrencinin eğitim hakkını nasıl elinden alır. Üniversite yönetimleri buna nasıl göz yumar? Polis görüntüdeki bu soytarıyı hemen almalı. Okul yönetimleri de bu kişileri hemen okuldan atmalı” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...