Tgrt Haber
13 Haziran 2017 14:50

Fuat Uğur: CHP bir FETÖ aparatı haline gelmiştir!

Fuat Uğur ve Cem Küçük, CHP, 15 Temmuz darbe girişimini bu kez ‘darbe komisyonu’nun hazırladığı rapora koyduğu muhalefet şerhinde ‘kontrollü’ diye nitelemesi Medya Kritik'te ele alındı.

Fuat Uğur: CHP bir FETÖ aparatı haline gelmiştir!
medya kritik,

Fuat Uğur'un darbeden önce Mart 2016'da Ümit Akdemir isimli kaynaktan aldığı bilgileri köşesine aktardığını belirten Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Aydemir, eskiden cemaatle ilişkisi bulunan birisiydi. CHP'nin raporunda Binbaşı O.K.'nin 'Darbe' dediği yazıyor. O.K. darbe demiyor. 'Hakan Fidan'a yönelik suikast ya da kaçırma olabilir' deyir. Ne zaman darbe dedi. Bu Hürriyet gazetesinin ve Fidan'ı yemek isteyenlerin palavrasıdır. Madem biliyordunuz Uğur'un bu yazılarının delil olduğunu neden hükümete gereğini yaptırtmadınız. CHP'nin raporu 1 ya da 2 soru dışında tamamen palavradır'' dedi.

CHP'nin çıkardığı darbe raporu hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur,''CHP şuan da FETÖ tarafından kontrol edilen uluslararası küresel güçlerin arkasında bulunduğu bir kontrol mekanizması ile idare edilen bir aparattır'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...