Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Şubat 2017 13:04

Fuat Uğur: CHP, HDP, PKK VE FETÖ’cüler el ele

CHP, HDP VE PKK’lıların Almanya başta olmak üzere birçok ülkede “Hayır” kampanyası için el ele vererek toplantılar düzenlemesi Medya Kritik Programı’nda ortaya çıkarıldı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “15 Temmuz darbesini anlatan tiyatroya izin vermeyen Almanya, bu alçak işbirliğine kucak açıyor. Her şey ortada, CHP, HDP, PKK VE FETÖ’cüler el ele” dedi.

Fuat Uğur: CHP, HDP, PKK VE FETÖ’cüler el ele
fetö,medya kritik,almanya,fuat uğur,cem küçük,

Berlin’de düzenlenecek toplantıya CHP milletvekilinin, HDP’lilerin ve PKK’lıların katılacağını kaydeden Fuat Uğur, CHP ve HDP işbirliğinin bununla belgelendiğini belirtti. Toplantıya katılım için Almanya’daki illerden adam toplandığını kaydeden Küçük, “Bu toplantıya izin veren Almanya, 15 Temmuz hain darbesini anlatan tiyatroya izin vermemişti. Bu hain işbirliğine izin veriyor. Katılanlara bakıldığında her şey çok net. CHP, HDP, PKK VE FETÖ’cüler el ele’’ diye konuştu.

Gazeteci Yazar Cem Küçük, hayır kampanyası için bir araya gelen CHP ve PKK’lıların toplantı salonunun finansmanının FETÖ’cüler tarafından karşılandığını söyledi. “Bütün FETÖ’cüler salonu doldurur artık” diyen Cem Küçük, ”Bunlar her zaman ve her ortamda işbirliği yapar. Artık ne oldukları açıkça görülüyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...