Tgrt Haber
20 Haziran 2017 14:57

Fuat Uğur 'CHP, İstanbul'a yaklaştıkça tansiyon yükseltecek!'

Fuat Uğur ve Cem Küçük, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan İstanbul’a ‘Yürüyüşü’nün asıl amacını Medya Kritik'te ortaya çıkardı.

Fuat Uğur 'CHP, İstanbul'a yaklaştıkça tansiyon yükseltecek!'
medya kritik,

Halk TV'nin canlı yayında olduğunu unutan CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı sözde yürüyüşün asıl niyetini belli eden skandal ifadesi hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Demek ki büyük bir olayı hedefliyorlar. Gezi gibi büyük bir olay hedefliyorlar. Ya da sabredersek 15-20 gün daha devam edersek büyük şeyler elde edebiliriz diye düşünüyorlardır'' diye konuştu. 

Medyanın düşük bir profille izlemesinin sebebinin olduğunu açıklayan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, '' Yürüyüş İstanbul'a yaklaştıkça o düşük profille yaklaşım yerini başka bir şeye bırakacak. Planlanan ve benim aldığım bilgiler bu yönde. Bu FETÖ'cü eylem planı önce bu yürüyüşü kanıksanması ve kabul edilmesi sürecini başlattılar. Onun için hem medya ayağını hem de yürüyüşü düşük profilde başlattılar ki hükümet cephesinde ya da hükümet tarafındaki medya da herhangi bir infial uyanmasın, ya da hükümet taraftarı kitlelerde infial uyanmasın diye. Aldığım bilgiyi söylüyorum. FETÖ'cülerin kışkırtmasıyla, planlarını ve projelerini devreye sokmasıyla bir takım olaylar meydana gelecek ya da getirtilecek. İstanbul'a yaklaştıkça tansiyon yükseltilecek. 1 veya 2 milyon kişinin CHP'yi karşılaması hedeflenecek. Askerleri arkasına alarak fotoğraf paylaşan Kılıçdaroğlu, askeri darbeye yapmaya çağıracak. Daha doğrusu o planlanan darbe sürecini bu şekilde işletmeye başlayacaklar. Askerlerin müdahale etmesini sağlamayı amaçlıyorlar. Bunun için de uluslararası bağlantılarda devreye girmiş durumda'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...