Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2017 13:25

Fuat Uğur: Doğan Medya'nın karanlık geçmişini ortaya çıkarıyoruz

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, bugün yayınlanan "Neden Doğan da, Doğan?" başlıklı yazısı ile Doğan Grubu'na verdiği tokat gibi cevabın nedenlerini Medya Kritik programında açıkladı. Uğur, "Doğan Medya'ya teşekkürler. Sayelerinde karanlık geçmişlerini ortaya çıkarıyoruz" dedi.

Fuat Uğur: Doğan Medya'nın karanlık geçmişini ortaya çıkarıyoruz
ahmet kaya, doğan medya, doğan grubu, hrant dink, cem küçük, fuat uğur,

"AHMET KAYA VE DİNK CİNAYETİNDE AZMETTİRİCİSİNİZ"

Doğan Medya'nın halk ve siyasetçiler nezdinde hiçbir itibarının kalmadığını kaydeden Fuat Uğur, "Çarpıtmalarınızı, yürüttüğünüz algı operasyonlarını, işlediğiniz ruhsal cinayetleri, Ahmet Kaya'nın ölümünde ve Hrant Dink'in katledilmesinde azmettirici olmanızı, eski ve vesayetçi Türkiye'yi temsil etmenizi dilimize doluyor, sürekli gündemde tutuyorsak bunun bir sebebi var. Sizlere teşekkürler, sayenizde karanlık geçmişinizi ortaya çıkarıyoruz" diye konuştu.

Gazeteci yazar Cem Küçük de, AK Parti dahil tüm siyasetçilerin Doğan Grubu'ndan tiksindiğini söyledi. Doğan Medya Grubu'na, "Sizi adamdan sayan kimse yok' diye seslenen Cem Küçük, 'Bunların şanzımanı dağılmış, kovdukları çocuğun sevilme oranı bile diğer elemanlarından daha çok yüksek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...