Tgrt Haber
08 Haziran 2017 16:29

Fuat Uğur: Hürriyet yazarı, Deniz Yücel'in hamisi kesilmiş!

Fuat Uğur ve Cem Küçük, Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Y. Yılmaz'ın 'Dışişleri Bakanı’ndan yılın fıkrası' başlıklı köşe yazısı Medya Kritik'te eleştirildi.

Fuat Uğur: Hürriyet yazarı, Deniz Yücel'in hamisi kesilmiş!
medya kritik,

Mehmet Y. Yılmaz'ın haddini aşan yazısı hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Ertuğrul Özkök, Mehmet Y. Yılmaz diğerleri FETÖ'cü Mehmet Gündem'e kitap yazdıran Can Kıraç'a iki tane eleştiri getirsinlerde göreyim. Zaten Cumhurbaşkanı ve bakanlar da söyledi, Deniz Yücel gazeteci değildir ajandır'' diye konuştu.

41 gazetecinin dışında bir o kadar da gazeteci kılıklı adamın yurt dışına kaçtığını belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Y. Yılmaz, Deniz Yücel'in hamisi kesilmiş. Adeta Alman yargısını savunuyor, ve Türk yargısıda bağımsız değildir diyor. Peki bunu nerden biliyor, çünkü patronları öyle istiyor'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...