Tgrt Haber
30 Haziran 2017 17:03

Fuat Uğur: Kemal Kılıçdaroğlu darbeden haberdardı!

Fuat Uğur ve Cem Küçük, Gezici Araştırma Şirketi, toplumdaki FETÖ algısına ilişkin Türkiye genelinde birçok vatandaşla yüzyüze görüşerek kamuoyu araştırması yaparak çıkan anket sonuçları Medya Kritik'te ele alındı.

Fuat Uğur: Kemal Kılıçdaroğlu darbeden haberdardı!
kemal kılıçdaroğlu,

15 Temmuz Darbe Girişimi için "Kontrollü darbe" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yalanlar nitelikte çıkan anket sonuçları hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Kılıçdaroğlu, iktidarda 120-180 ByLock'çu var demişti. Kılıçdaroğlu, dünkü canlı yayında yine 'Kontrollü darbe' diyor. Sizin (Fuat Uğur) yazılarınızdan ve başka yazarların ordu ile ilgili yazılarından bahsediyor. Yazılan yazılar yüzünden bizler linç edildik. 'Böyle iddialar var mı, dediler, yalan dediler, Ordu'nun nasıl olurda bu kadarı FETÖ'cü olur, uyduruyorsunuz. Ordu'yu biçmek için bunu yapıyoruz' dediler. Neden o zaman  gereğini yapmadılar. Bizler bu yazılar yüzünden işlerimizden olduk, eleştirildik. Yine de ağzımızı açmadık. Buna neden tepki koymadılar'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun darbe girişimini 4 gözle beklediğini belirten, Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur ''Bütün CHP'nin genel başkanları gibi, Kılıçdaroğlu'da ancak darbeyle bu ülkeye başbakan olabileceğini umuyordu ve ümit ediyordu. Bunun için bekliyordu. Bizler bu yazıları yazarken ellerini ovuşturuyorlardı. Buradan iddia ediyorum. Daha önce de söylemiştim, bir daha söylüyorum. 15 Temmuz darbe girişimi Kılıçdaroğlu'nun kulağına fısıldandı ve Kılıçdaroğlu bu darbe girişiminden haberdardı'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...