Tgrt Haber
22 Şubat 2017 12:57

Fuat Uğur: Nagehan Alçı’ya saldıranlar ‘Güç elden gidiyor’ diye çıldırıyorlar

Milliyet Gazetesi Yazarı Nagehan Alçı’nın Etiler’deki bir kafede, kendisine ‘Generalin kızıyım’ diyen bir kadın tarafından sözlü saldırıya uğraması Medya Kritik’te lanetlendi. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Saldırgan ve onun gibi düşünenler, ‘güç elden gidiyor’ diye çıldırıyorlar” dedi.

Fuat Uğur: Nagehan Alçı’ya saldıranlar ‘Güç elden gidiyor’ diye çıldırıyorlar
medya kritik,cem küçük,fuat uğur,tgrt haber,

Nagehan Alçı’ya saldıran kadının galiz küfürler ettiğini, Alçı’nın ses çıkarmaması üzerine kışkırtmak için 3,5 yaşındaki ikiz bebeklerine bile laf söylediğini belirten Fuat Uğur, “Bu kadın karakola götürülüyor. Bir generalin kızı olduğunu söyleyerek üste çıkmaya çalışıyor” dedi. Genelkurmay’ın açıklama yaparak emekli generalin iki oğlunun bulunduğunu, kızının olmadığını duyurduğunu kaydeden Uğur, “Ortada ayrıca sahtecilik suçu var. Saldırgan kadın asker kimliği ibraz etmiş. Bunu nereden bulmuş. Bunun kesinlikle soruşturulması lazım” dedi.

Gazeteci Yazar Cem Küçük, saldırgan kadının piyano çaldığını, batı eğitimi aldığını söyledi. Küçük, “Bu kişiler eski güçlerini kaybettiklerinin farkındalar. Hala ‘ülkeyi biz yönetiyoruz’ edasındaki bu kesim, hor gördükleri kesimin ülkeyi yönetmesine tahammül edemiyorlar. Tüm çıldırmaları ondan” diye konuştu.    

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...