Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Şubat 2017 13:11

Fuat Uğur: TRT gerçekten tarafsız mı?

TRT ’de yayınlanan bazı programlarda hükümet karşıtı yayınların varlığına dikkat çeken Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “TRT gerçekten tarafsız mı?” diye sordu.

Fuat Uğur: TRT gerçekten tarafsız mı?
medya kritik,fuat uğur,cem küçük,

TRT 1 de yayınlanan ve bazı programlarda tarafsız görünme adına “Hayır” yönünde algı operasyonları yapıldığını belirten Fuat Uğur, “Tarafsız haber yapacaksanız, her yönü göreceksiniz. Başbakan’ın bir sözünün üzerine giderken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Hayır diyenler haindir’, Hüda Kaya’nın ‘Evet demek İslam’a aykırıdır’ sözlerine de yer vermelisiniz” diye konuştu. Uğur, “TRT gerçekten tarafsız mı?” diye sordu.

Gazeteci Yazar Cem Küçük ise TRT’deki FETÖ’cü varlığına dikkat çekti. Geçmiş dönemde TRT’nin FETÖ’cüler tarafından tamamen ele geçirildiğini vurgulayan Cem Küçük, “TRT’de bir tane bile Erdoğancı yok mu?  TRT Genel Müdürü’nün harekete geçmesi lazım” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...