Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Şubat 2017 12:37

Fuat Uğur: YÖK yönetimi koskoca bir soru işareti

Son yayınlanan kanun hükmündeki kararnameyle akademik dünyadan yapılan ihraçları manşetine taşıyan Türkiye Gazetesi’nin haberi, Medya Kritik programında tartışıldı. Manşetteki “İhraçlar tuzak mı?” sorusunun çok yerinde olduğunu belirten Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, “YÖK yönetimi koskoca bir soru işareti” dedi.

Fuat Uğur: YÖK yönetimi koskoca bir soru işareti
cem küçük,fuat uğur,medya kritik,tgrt haber,

Akademik ihraçların AK Parti’nin gündeminde olduğunu kaydeden Fuat Uğur, YÖK’te FETÖ’cülerin olduğunun bilindiğini ve buna karşı harekete geçilmesi gerektiğini belirtti. Bir bildiriye imza attığı için bazı isimlerin ihraç edilmesine rağmen, aynı bildiriye imza atan bazılarının ise üniversitelerde kaldığını belirten Uğur, “İhraçların amacı referandum sürecini sulandırmak. Bu artık çok belli oldu. YÖK yönetimi koskoca bir soru işareti” diye konuştu.

Dekanlar sevmedikleri kişileri çiğ çiğ yemişler” diye söze başlayan Gazeteci Yazar Cem Küçük de, ihraçlar da adaletsiz davranıldığını tekrarladı. Küçük, “15 Temmuz şehitlerine şehit demeyen, darbe girişimini düzmece olarak gören Nurşen Mazıcı, Behlül Özkan gibi isimler hala üniversitede görev yaparken, Cihangir İslam’ı, İbrahim Kabaoğlu’nu neden atıyorsunuz?” diye sordu. YÖK’teki kriptoların belirlendiğini kaydeden Cem Küçük, “Yakında hepsini alacaklar” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...