Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ekim 2018 20:11

Hadi Şahika Ercümen Yasemin Dalkılıç hangi alandaki rekorlarıyla ünlüdür? HADİ 25 EKİM İPUCU SORUSU

Hadi 25 Ekim 20:30 ipucu sorusu merakla bekleniyordu! Hadi sorusu Şahika Ercümen Yasemin Dalkılıç hangi alandaki rekorlarıyla ünlüdür? cevabı merakla araştırılıyor. Hadi bugün birbirinden zor soruları ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Hadi İpucu 25 ekim sorusu ve cevabı: Yasemin Dalkılıç kimdir Şahika Ercümen Yasemin Dalkılıç hangi alandaki rekorlarıyla ünlüdür? Hadi İpucu 20:30 soru ve cevabı belli oldu mu? Hadi İpucu'nun 25 Ekim sorusu ve cevabı araştırılıyor...

Hadi Şahika Ercümen Yasemin Dalkılıç hangi alandaki rekorlarıyla ünlüdür? HADİ 25 EKİM İPUCU SORUSU
hadi sorusu,hadi ipucu

Hadi Şahika Ercümen Yasemin Dalkılıç hangi alandaki rekorlarıyla ünlüdür? Yasemin Dalkılıç kimdir Şahika Ercümen Yasemin Dalkılıç hangi alandaki rekorlarıyla ünlüdür?Hadi Bilgi Yarışmasında her yarışma için farklı bir ipucu yayınlanıyor. Daha sonra bu ipucu soruları yarışma içerisinde soruluyor. Yarışmacılar doğru cevabı bilerek bir sonraki soruya geçebiliyorlar. Haberimizden Şahika Ercümen Yasemin Dalkılıç hangi alandaki rekorlarıyla ünlüdür? cevabını bulabilirsiniz. Hadi İpucu 20:30 soru ve cevabı belli oldu mu? Hadi İpucu'nun 25 Ekim sorusu ve cevabı araştırılıyor...

HADİ 20.30 İPUCU SORUSU NEDİR?

SORU: Hadi bu akşam Spor Gecesi'yle 20:30'da! Su sporlarıyla aranız nasıl?  Kış yaklaşırken içinizi açacak bir görselle ipucumuz gelsin Şahika Ercümen ve Yasemin Dalkılıç'ı tanıyan var mı? Hangi alandaki rekorlarıyla ünlü sporcularımızdır?

CEVAP: DALIŞ

Hadi Şahika Ercümen Yasemin Dalkılıç hangi alandaki rekorlarıyla ünlüdür? HADİ 25 EKİM İPUCU SORUSU

Şahika Ercümen, Türk serbest dalışçı ve sualtı hokeyi oyuncusu. Serbest dalışta Türkiye rekorunu elinde bulundurmaktadır. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunudur ve aynı zamanda Başkent Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Yasemin Dalkılıç, dünya sualtı dalış rekortmeni Türk dalgıç. 2 Mayıs 1979'da Ankara'da doğdu. Dalış sporuna çok küçük yaşta başladı. 14 yaşında milli paletli yüzme takımına girdi.

25 EKİM 12.30 HADİ İPUCU

SORU: Hadi bugün 12:30’da!

Bugün ipucumuz İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’ndan geliyor? İKSV’nin düzenlediği 4. İstanbul Tasarım Bienali sergileri 4 Kasım’a kadar Beyoğlu’ndaki 6 mekânda, ücretsiz gezilebiliyor. İki yılda bir düzenlenen tasarım bienalini yüz binin üzerinde izleyici ziyaret ediyor. Bu yıl tasarımı bir öğrenme biçimi olarak ele alan bienalin başlığının ne olduğunu biliyor muyuz? “Bienali gezerek ne öğrenirim,” diyorsanız hemen yukarıdaki sorunun cevabını yazın! Cevap veren ilk 30 gerçek kişi hesaba bienalin rehberli turuna davet ediyoruz.

CEVAP: Okullar okulu

22 Eylül - 4 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek 4. İstanbul Tasarım Bienali'nin teması, küratör Jan Boelen tarafından 12 Ekim'de Salon İKSV'de gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. İstanbul Kültür Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın açış konuşmasıyla başlayan basın toplantısında İstanbul Tasarım Bienali küratörü Jan Boelen ve İstanbul Tasarım Bienali Direktörü Deniz Ova, Okullar Okulu başlığını açıklayarak bienalin temasına dair bilgiler verdi. Boelen ayrıca, yaptığı açık çağrıyla, farklı alanlardan katılımcıları İstanbul Tasarım Bienali'ne katılmaya davet etti.Toplantı, İstanbul Tasarım Bienali Direktörü Deniz Ova ile İstanbul Tasarım Bienali küratörü Jan Boelen'in sohbetiyle devam etti. Günümüzün değişen dünyasında tasarım eğitiminin karşılaştığı sorunlara değinen Boelen ve Ova, önceki tasarım bienallerinin birikimi üzerine kurgulayacakları 4. İstanbul Tasarım Bienali'nin alternatif tasarım eğitimi alanında oynayacağı role ve sürdürülebilir bir eğitim yaklaşımı için bir deney alanı olarak nasıl kullanılacağına değindiler.

Hadi Nedir?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İşte 'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

O zaman Hadi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...