Tgrt Haber
16 Haziran 2017 15:16

Hande Fırat'ın iftarda olması adalet mi?

Fuat Uğur ve Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İstanbul'da Huber Köşkü'nde Medya mensuplarına vereceği iftar yemeğindeki davetliler ele alındı.

Hande Fırat'ın iftarda olması adalet mi?
medya kritik,

'Karargah Rahatsız' manşetini atan Hürriyet gazetesi muhabiri Hande Fırat'ın Erdoğan'ın vereceği iftara davet edilmesi hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Karargah haberini ilk başta savunup, sonra bizden ve devletten tepki alınca geri adım at sonra da Uber'e iftara çağrıl. Vicdanlara sesleniyorum. Bu adalet mi? Bu işe kellesini koyan adamlar oralarda olmuyor. Peki, kabul olmasınlar. Ama 'Karargah Rahatsız' manşetini atanları niye çağırıyorsun. Başka bir zaman bunlar 'Ordu Göreve' diye manşet attıklarında yine mi çağıracaksın. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimleri kaybetseydi, bunlar Erdoğan'ı öldürüp geçeceklerdi. Ama bunları yapan isimler davetli oluyorlar. O gece en cesur çıkışları yapan kanallardan biri de TGRT Haber'di. Kendi adamlarını değer vermiyorlar. Batuhan Yaşar'a daha ödül veren görmedim. Bu kadar iyi yazarlık yapan birini neden övmüyorsun'' dedi.

Bir takım danışmanlar vasıtasıyla bu adeta danışmanlar ve gazeteciler arasında bir rant ilişkisine döndüğünü belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Orada bulunmak bir gösterge. Bir klasman göstergesi oluyor. Orada bulunmak bir önem göstergesi haline geliyor. Bunu karşılıklı olarak yapıyorlar. Bakıyorsunuz hep aynı kişiler. Oysa burada bir çeşitlilik ve devamsızlık olması gerekiyor. Devamsızlıktan kastım, aynı kişiler yerine farklı kişilerin olması gerekiyor'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...