Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ocak 2017 11:46

Hangimiz Sevmedik dizisinden Selen Soyder gitti yerine bakın kim geldi?

Hangimiz Sevmedik dizisinde önemli gelişmeler yaşandı.Sette yaşanan kavga sonrasında kadrodan çıkartılan Selen Soyder’in yerine bakın kim geldi? İşte o isim...

Hangimiz Sevmedik dizisinden Selen Soyder gitti yerine bakın kim geldi?
Hangimiz Sevmedik, Selen Soyder, Sezgi Sena Akay kimdir,dizi,set,kavga,

Sevilen dizi Hangimiz Sevmedik'te önemli gelişmlere yaşandı. Rol arkadaşı Can Yaman’la kavga ettikten sonra “Hangimiz Sevmedik” dizisinden ayrılan Selen Soyder’in yerini Sezgi Sena Akay alıyor. Yapımcı şirket, 2012’de önce Best Model Of Turkey, ardından Best Model Of The Word’de birinci seçilen Akay’la anlaştı. Başrollerini Can Yaman, Altan Erkekli, Cengiz Bozkurt, Gül Onat, Mehtap Bayri, Bülent Şakrak, Veysel Diker, Berfu Öngören, Erdem Baş, Barış Başar ve Selma Kutluğ'un paylaştığı yapımda bundan böyle Sezgi Sena Akay’ı izleyeceğiz. Akay son olarak ‘Acı Aşk’ adlı dizide boy göstermişti.

SEZGİ SENA AKAY KİMDİR? 

Lise öğretimini Erenköy Kız Lisesi'nde gören güzel oyuncu daha sonra Galatasaray'da voleybol oynamaya başladı ve zamanla  Fenerbahçe’de altyapıya girdi. 18 yaşına kadar voleybol ile ilgilenen oyuncu Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okumaktadır. 2012 yılında 17 yaşındayken Best Model of Turkey seçildikten sonra aynı yıl Best Model of the World seçildikten sonra Türkiye içinde ün kazandı.
 2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinin kadrosuna dahil oldu ve Nevin karakterini canlandırdı. Ancak reytinglerin düşmesi nedeniyle dizi final oldu.2015 yılında Acı Aşk adlı Show TV dizisinin kadrosuna bu sefer başrol olarak girdi. Acı Aşk da düşük reytingler sonucu yayın hayatına veda etti.

Hangimiz Sevmedik dizisinden Selen Soyder gitti yerine bakın kim geldi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...