Tgrt Haber
22 Mart 2017 12:25

'İçerde' dizisine 'polis' baskını!

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu ve Bensu Soral'ın başrolde yer aldığı 'İçerde' dizisi polisiye bir vakayla gündeme geldi.

'İçerde' dizisine 'polis' baskını!
içerde,polis baskını,

'İçerde' dizisini takip eden kaçakçılık şubeye bağlı iki polis, geçen pazartesi günü yayınlanan bölümü izlerken ilginç bir detay fark etti.
 
Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programında konuşulan olaya göre; dizide 'Kebapçı Celal' karakterinin mekanı olarak geçen restoranın önünde bulunan bir anforaya dikkati çekti. Polisler, bunun tarihi eser olabileceğinden şüphelenerek, dizinin yayınlanmasının ertesinde Beyoğlu Hasköy’deki restorana baskın gerçekleştirdi.
 
Yapılan baskın sonrasında polislerin haklı olduğu ortaya çıkarken, mekan sahibi anforanın tarihi eser olduğunu bilmediğini söyledi. Böylece 'İçerde' dizisi tarihi bir eseri gün yüzüne çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...