Tgrt Haber
16 Nisan 2017 10:30

İhlas medya 81 ilde 790 muhabiriyle rekor kıracak

İhlas Medya, sandık sonuçlarını en hızlı şekilde aktarmak için bütün imkânlarını seferber etti. İHA 790 muhabirle takipte olacak. TGRT Haber, TGRT EU, TGRT Belgesel, TGRT FM ortak yayın yapacak.TGRT Haber, Türkiye’de ilk defa seyircili seçim ekranını kurdu. 500 kişilik seyirci topluluğu seçim yorumlarına katılacak. Kanal 81 canlı yayın noktasıyla rekora imza atacak.

İhlas medya 81 ilde 790 muhabiriyle rekor kıracak
İhlas medya,81 il,muhabir,tgrt,referandum,

Türkiye geleceğini oyluyor. Bu seçim siyasi tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olacak. Bu kritik düzlükte Türk halkının seçimi İhlas Medya organları tarafından anlık verilerle ve en heyecanlı analizlerle okur ve izleyicinin ekranlarına getirilecek. Uzun süredir halk oylaması için hazırlık yapan TGRT Haber, sonuçları anbean duyuracak. İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) 81 ildeki yaygın muhabir ağı sayesinde açılan sandık sonuçları saat 18.00’den itibaren TGRT Haber’de bulunan ‘pasta’lara dağıtılacak. Kanalın deneyimli sunucuları haber stüdyosunda tüm Türkiye’den canlı bağlantılarla seçim sonuçlarını süratle ekrana yansıtacak.

CANLI YAYIN REKORU

Nuri Elibol, Batuhan Yaşar, Mehmet Aydın, Gülden Demirtaş Kalecik, Cem Küçük, Fuat Uğur, Serhan Başbahçıvan, Özlem Pala, Özge Özsağman, Sami Dadağlıoğlu, Erhan Yılmaz, Meltem Günay, Mustafa Aslaner, Yaprak Hırka, Nevra Öner gibi başarılı kadrosuyla TGRT Haber’de halk oylaması âdeta demokrasi şölenine dönüşecek.
İhlas Holding’in konferans salonu dev bir stüdyoya çevrildi. Türkiye’de ilk seyircili seçim ekranı kuruldu. Stüdyoda toplumun her kesiminden 500 kişilik seyirci topluluğu, yorumlarıyla gündeme damga vuran ünlü konuklara sorular sorup sonuçların analizini yapacak. Gün içinde 790 muhabir ile 81 ilden aynı anda canlı yayın yapılarak bir rekora imza atılacak. Yayınlar TGRT Haber, TGRT EU, TGRT Belgesel ve TGRT FM’den ortak yapılacak.  

İhlas medya 81 ilde 790 muhabiriyle rekor kıracak
#ReferandumdaTGRTdeyiz
TGRT Haber seçim günü sadece sonuçları en hızlı şekilde vermekle yetinmeyecek, Türkiye’de bir ilk olan online Twitter uygulaması ile de rakiplerine büyük bir fark atacak. Vatandaşların #ReferandumdaTGRTdeyiz etiketi üzerinden yazdığı bütün mesajlar anında ekranda olacak. Oylarını kullanan vatandaşlar sandık başındaki durumla ilgili olumlu-olumsuz bütün görüşlerini yazabilecek. Akşam da sandıklar açılmaya başladıktan sonra çıkan sonuçlarla ilgili duygu ve düşüncelerini de yine bu hashtag üzerinden yazan vatandaş mesajını tüm yurtla paylaşabilecek. Küfür ve hakaret içermeyen mesajlar ekrana yansıtılacak. Yani vatandaş bu sefer sadece seyretmeyecek anında yorumlayacak.

TARİHÎ GÜNDE İHLAS DİJİTAL VARLIKLAR GELİŞTİRİLEN ÖZEL YAZILIM SAYESİNDE ANLIK VERİLERİ GRAFİK VE HARİTALARLA İL İL, İLÇE İLÇE TAKİPÇİLERİNE AKTARACAK

SONUÇLAR BİR TIK ÖTEDE

İhlas medya 81 ilde 790 muhabiriyle rekor kıracak

Bölgeni seç sonuçları gör

İHA dünyaya duyuracak

Bu kritik saatlerde İhlas Haber Ajansı (İHA) yurdun dört bir yanında mikrofon uzatıp ortaya çıkan sonuçlar hakkında vatandaşların duygularını alacak. Türkiye’de 14 canlı yayın aracı ile gelişmeleri takip edecek olan İHA, İstanbul’daki 5, Ankara’daki 2, Gaziantep ve Samsun’daki birer stüdyosu üzerinden yabancı televizyon kanallarının değerlendirmelerini dünyaya duyurmalarına aracılık edecek. Al jazeera, BBC, CNN International, France 24, Ard, RTL, Russia Today, CCTv, France 2, DW başta olmak üzere 50’den fazla uluslararası kanal, Türkiye’nin nabzını İHA üzerinden izleyicileriyle paylaşacak. İHA Washington, Londra, Paris, Berlin, Moskova, Rabat, Gazze, Ramallah, Dubai ve Kabil’deki yankıları Türk televizyonlarına aktaracak. İHA muhabirleri yurt içinde de 60 ekiple oy kullanmaya giden siyasilerin ve ünlülerin sandık başında görüşlerini alacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...