Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ocak 2018 19:20

İhlas Medya'ya ödül yağmuru

İhlas Haber Ajansı, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen 2017 Medya Oskarları Ödül Töreninde "Yılın Özel Haber Ajansı" ödülüne layık görüldü.

İhlas Medya'ya ödül yağmuru
ihlas holding,ödül

Yerli ve yabancı basın mensuplarından oluşan Dünya Gazeteciler Derneği'nin dalında başarılı olmuş kişi ve kuruluşları ödüllendirmek ve teşvik etmek adına düzenlediği Türkiye'nin "en"lerinin belirlendiği ödül töreni, ulusal televizyon kanalları ve gazetelerin katılımıyla gerçekleşti. İç Kale Otel'de düzenlenen ve derneğin bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiği törende çok sayıda iş adamı ve basın mensubu yer aldı. 2017 Medya Oskarları Ödül Töreni'nde İhlas Haber Ajansı (İHA) yılın en iyi özel haber ajansı ödülüne layık görüldü. Ödülü ajans adına İHA muhabiri Yağmur Yıldız aldı.

"Yılın En Başarılı Sabah Haber Programı" ödülü ise TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programı seçildi ve programın sunucuları Fuat Uğur ve Cem Küçük ödüle layık görüldü. Ödülü Uğur ve Küçük adına TGRT Haber Ankara muhabiri Özkan Özcan aldı. Törende ayrıca yılın en iyi başarılı devlet adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en başarılı bakanı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu seçildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...