Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Mart 2015 11:09

İşte Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi

Yapımını, Necati Şaşmaz'ın sahibi olduğu 'Kara Kutu'nun, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı.

İşte Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi
necati şaşmaz, pana film, kara kutu,

Başrollerini; Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Kerem Alışık, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Barış Bağcı, M. Ali Kaptanlar ve Caner Çandarlı gibi usta oyuncuların paylaştığı ‘Kara Kutu’ dizisi 10 Mart`ta başlıyor. Dizinin yapımını Kurtlar Vadisi Pusu’ nun yapımcılığını gerçekleştiren Pana Film üstlenirken, yönetmenliğini Serdar Akar dizinin senaryosu da Ercan Mehmet Erdem kaleme alıyor. Dizinin genel hikayesi şöyle;

Mehmet Duman barda gitar çalıp şarkı söyleyerek hayatını kazanan sıradan bir adamdır. 2013 senesinde Irak’ta ölümden dönmüştür. Mehmet bu olaydan sonra hafızasını kaybetmiştir. Geçen bir buçuk senede Mehmet, kim olduğunu araştırmış olsa da elle tutulur bir bilgi edinememiştir. Bir gece Mehmet’in çalıştığı barda kavga çıkar. Mehmet kavgayı ayırmak için araya girdiğinde başına sert bir darbe alır. Mehmet o anda geçmişine anlık bir gelgit yaşar. Mehmet geçmişine dair ufak da olsa bir şeyler hatırlatan gelgitleri sıklaştıkça kim olduğunu çözmeye başlayacaktır. Devlet adına çalıştığı söylenen gizli bir teşkilatta birçok pis olaya bulaştığını öğrenecektir. Bu onda bir yıkıma yol açacak, kendinden nefret edecektir. Mehmet, kendisine bunu yapan yapıyla amansız bir savaşa girecek ve bu teşkilatın arkasında kim olduğunu bulmaya çalışacaktır. Kimliğinin peşine düşen Mehmet, bir süre sonra gerçek adının Mehmet’in olmadığını, hafızasını kaybetmeden önce evli bir adam olduğunu üstelik sekiz yaşında bir de kızı olduğunu öğrenecektir. Karısının adı Canan’dır. Mehmet karısını ve kızını hatırlayamaz ama geçmişin anahtarı onlardadır. Mehmet zaman ilerledikçe günümüzde sevgilisi olan Zeynep ile hatırlayamadığı karısı Canan ve kızı arasında kalacaktır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...