Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Nisan 2015 17:27

İzdivaç programında ilginç kavga

Evleneceksen Gel'de damat adayı İsmail Bey ile gelin adayı Naciye Hanım arasında yaşanan çiçek kavgası hem güldürdü hem şaşırttı.

İzdivaç programında ilginç kavga
İzdivaç programı, evlenme programı, gelin adayı, damat adayı,

Show Tv ekranlarında yayınlanan Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel'de damat adayı İsmail Bey ile gelin adayı Naciye Hanım arasında yaşanan çiçek kavgası hem güldürdü hem şaşırttı.
GÖRÜLMEMİŞ KAVGA
İsmail Bey, Naciye Hanım'ın çok konuşmasını ve hareketli olmasını eleştirdi. Bunun üzerine Naciye Hanım oynamaya başladı ve 'Ben böyleyim. Beni böyle kabul eden alsın' diye konuştu. Uzattığı çiçeği ise almamakta direnen Naciye Hanım'a İsmail Bey, 'Demek ki gönlün var bende' dedi.
Naciye Hanım da, 'Hiç gözüm yok sizde. Sizi tamamen sildim, 170 milyonun karşısında' ifadesini kullandı. Bunun üzerine kendini tutamayan Seda Sayan, '170 milyon oldu mu?' diyerek kahkahalara boğuldu. İkilinin çiçeği 'al', 'almam' tartışması stüdyodakileri hem şaşırttı hem güldürdü.
(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...