Tgrt Haber
11 May 2017 12:20

Kanalı kapatılan spiker adeta yıkıldı

İsrail'in en eski bir kaç televizyonundan biri olan Kanal 1'in kapatılma kararını canlı yayında öğrenen İsrailli haberci Geula Even, haberi güçlükle sunabildi.

Kanalı kapatılan spiker adeta yıkıldı
kanal,spiker,

İsrail'in eski televizyonlarından Kanal 1'in kapatılma kararını canlı yayında öğrenen spiker Geula Even, gelen son dakika haberini nasıl sunacağını şaşırdı.

YUTKUNARAK İZLEYİCİLERE VEDA ETMEYE ÇALIŞTI

Even, önce İsrail Meclisi'nin kararını okudu ardından da yutkunarak izleyicilere veda etmeye çalıştı. Kanal 1'in de bağlı olduğu İsrail Yayıncılık Kurumu'nun kapatılma kararının bir süredir konuşulduğu ancak televizyon çalışanlarının bu denli hızlı bir adım beklemediği belirtiliyor.

UYGUN BİR VEDAYA FIRSAT TANINMADI

Aynı kanalda ekran önünde ve gerisinde çalışanlar, uygun bir veda yapmalarına fırsat tanınmamasını da eleştirdi. İsrail Yayıncılık Kurumu'nun farklı bir isimle ve daha küçük ölçekli bir yapıyla devam edeceği ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...