Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2016 17:51

Kehribar dizisi ekranlara veda etti

Ekranların sevilen dizisi Kehribar ekranlara veda etti.

Kehribar dizisi ekranlara veda etti
gürkan uygun,kehribar,dizi,

Başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer, Necip Memili ve Hakan Ural'ın paylaştığı Kehribar dizisi dün akşam 15.bölümüyle final yaptı. 
Bir öç alma, kin hikâyesini anlatan Kehribar dizisi izleyenler tarafından çok sevildi. Büyük bir intikama dönüşen yolun başına büyük bir aşk var. Belki dizide onlara bu yüzden hak veren izleyici Orhan Yarımcalı'nın hikâyesini çok sevdi.
Birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olan Orhan ve Leyla’ yı ayırırlar. Aradan geçen 20 yıl sonra Orhan, yaşadıklarının hesabını sormak için geri döner. Sakin bir hayatı varken, yaşadıkalarının hesabını bir bir sormak için geri dönen Orhan’ın hasreti, aşkı ve hüznünü anlatan Kehribar 15. Bölümü ile veda etti. Eski Türk filmeri tadında çekilen dizinin takipçilerini üzen bu finalle beraber herkes dizinin başka kanala geçip geçmeyeceğini merak ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...